Vad säger våra kunder?

Vi har bett några av våra kunder att berätta om deras e-handel, hur de använder Peasy.nu och deras bästa tips angående e-handel!

 

Covid-19 tvingade skoföretaget Icebug att tänka om. Med nytt fokus och nya arbetsmetoder har försäljningen i den egna E-handeln nu ökat med över 600 procent – och Peasy har spelat en stor roll i framgången.

Peasy har förändrat vårt sätt att jobba. Vi inleder varje dag med att analysera Peasys siffror från gårdagen. Det här gör att vi får en snabb överblick över hur det går för oss, men ger oss också ett bra underlag för att kunna bestämma vad vi ska fokusera på under dagen. Med bra och lättillgänglig data blir det enklare att fatta rätt beslut.

Marie Thomasson – Head of  Demand Icebug

Allting började med en ballerinasko som gjorde succé i sociala medier. Sju år senare har Flattered blivit ett fullskaligt skomärke som gör succé med sin egen e-handel.

”Med Peasys automatiserade rapporter får vi en daglig överblick över hur det går för oss, som dessutom justerar för valuta och moms. Det är otroligt värdefullt och gör det enklare att fatta rätt beslut”

Gustav Lidén – VD Flattered

Hur gör man om man har en liten organisation och små resurser – men vill bli en stor e-handel? Man gör som Peasys kund Jumperfabriken.

Läs mer

”Som litet företag är det jätteskönt att få dagliga rapporter. När alla kan få en snabb överblick blir det enklare att förstå hur det går och då blir alla mer involverade. För oss som också gör ganska små kollektioner är det också tacksamt att varje dag få en topplista över de mest sålda produkterna”

Michelle Winter, E-handelsansvarig Jumperfabriken

 

Tillsammans med Peasy kan vi nu enkelt och automatiskt förmedla försäljningsstatistik till våra influencers som driver försäljning genom marknadsföring och content skapande i sina egna kanaler till deras webbshoppar som vi administrerar. Innan Peasy startade satt vi och klippte och klistrade data från flera olika källor för att skapa våra månadsrapporter. Nu får våra influencers aktuell försäljningsdata varje morgon, vecka och månadsvis vilket innebär att de kan se resultat och effekter direkt på deras marknadsföringsaktiviteter och content skapande. Peasy har hjälpt oss att frigöra tid som vi kan lägga på att erbjuda bättre service till kunder och partners.
Läs mer…

Daniel Kvist – Founder, ACOS

Peasy.nu

Peasy.nu skickar den viktigaste statistiken och nyckeltalen från din e-handel till din mail varje morgon. Vill du hålla koll under dagen så använder du vår app som alltid är uppdaterad.
Inget att installera, ställa in eller förändra i din nuvarande lösning.