FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna!

Peasy.nu är en enkel prenumerationstjänst som skickar den viktigaste statistiken och nyckeltalen från din e-handel eller hemsida direkt till din mail eller app. Inget att installera, ställa in eller förändra i din nuvarande lösning.

Hur fungerar det?

Peasy.nu har utvecklat automatiska kopplingar till de svenska e-handelsplattformarna och även Google Analytics, vilket gör det möjligt för oss att plocka fram den viktigaste statistiken och paketera om den till dig på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Bättre koll på din statistik

Du får ett mail varje morgon som på ett enkelt sätt visar hur väl din shop eller hemsida presterar. Du får snabbt och smidigt bättre koll på din verksamhet och ser snabbt trender i statistik och nyckeltal.

Enkelt att komma igång

Vi har gjort arbetet med att koppla ihop oss med flera Svenska e-handelsplattformar och Google Analytics, vilket gör att du behöver bara ansluta dig som kund så kontaktar vi dig och sätter upp hela processen åt dig. Det kallar vi enkelt!

Försäljning

Håll koll på försäljning för perioden och jämför snabbt med föregående period. Om du har flera valutor så räknas allt om till SEK givet ECBs växelkurs.

Antal ordrar

Totalt antal ordrar ger också det en god indikation på hur det går.

Konverteringsgrad

Att öka konverteringsgraden (andel av besökarna som lägger order) är bland de mest effektiva sätten att öka din försäljning. Du har alltid koll på nuläget med Peasy.nu

Sessioner

Du får en direktkoll på hur mycket trafik du har på webben. 1 session är ett helt besök av en användare.

Mest sålda produkter

Se direkt vilka produkter och vilka varianter som gått bäst för perioden. Du märker snabbt om produkter du lyft i en kampanj eller på första sidan verkligen går bättre.

Mest besökta sidor

Snabb koll på vilka sidor på er webb som är mest populära under perioden. Detta visar enkelt vad som funkar och vart ni bör lägga mest tid att förenkla och förbättra.

Mest populära kanaler

Vart hittar era besökare er sida? Ni får daglig koll på vilka kanaler som driver mest trafik till er och kan agera därefter.

 

 

Vad säger våra kunder?

 

Peasy.nu

Peasy.nu skickar den viktigaste statistiken och nyckeltalen från din e-handel till din mail varje morgon. Vill du hålla koll under dagen så använder du vår app som alltid är uppdaterad.
Inget att installera, ställa in eller förändra i din nuvarande lösning.